Over Mij

Over mij

Passie, liefde en professionaliteit komen samen in mijn vak als kraamverzorgende. Niets maakt me gelukkiger dan de mogelijkheid om een waardevolle bijdrage te leveren in de eerste week na de geboorte van jullie baby.

Toen ik zelf moeder werd van twee prachtige kinderen, liep ik tegen uitdagingen aan bij het geven van borstvoeding. Ik besefte hoe cruciaal de juiste begeleiding was tijdens deze periode en voelde de drang mij hierin te specialiseren. Daarom heb ik de opleiding tot kraamverzorgende gevolgd en me gespecialiseerd in borstvoeding. Ik begrijp als geen ander hoe belangrijk dit is voor zowel moeder als kind.

Samenwerken met lactatiekundige Ruth Sedney heeft geleid tot de beste resultaten. Onze teaminspanning zorgt ervoor dat moeders de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben en dat ze met vertrouwen kunnen genieten van het geven van borstvoeding.

Het is een heerlijke uitdaging voor mij om gezinnen een fijne en ontspannen kraamtijd te bezorgen. Met plezier en liefde vervul ik mijn rol als kraamverzorgende. Ik vind het belangrijk om continu te blijven groeien in mijn werk en school mij tijdig bij om de nieuwste veranderingen voor een geslaagde kraamtijd te kunnen doorgeven aan mijn gezinnen. Daarom ben ik ingeschreven in het kwaliteitsregister van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Kraamverzorgenden (NBVK)  ik bezit het kwaliteitskeurmerk voor zelfstandig kraamverzorgenden. Deze keurmerken waarborgen mijn bijscholing en vakbekwaamheid.

Hoewel ik als zelfstandige werk, heb ik ook een solide samenwerking met andere zelfstandige kraamverzorgenden. Mocht ik onverhoopt ziek worden, dan kan ik altijd zorgen voor een vervangende kraamverzorgende. Het kan voorkomen dat er 2 gezinnen in dezelfde week bevallen, dit is voor mij geen probleem.In dat geval zorg ik met alle liefde voor beide gezinnen, zonder dat jullie iets tekortkomen.

Na de bevalling is het van groot belang dat je goed kunt herstellen en aansterken. Daarom staat rust tijdens de kraamtijd bij mij hoog in het vaandel. Ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij en je gezin de rust, ondersteuning en zorg krijgen die jullie nodig hebben.

Bij Sunshine Kraamzorg ben je in goede handen. Samen creëren we een zorgenloze  kraamtijd vol warmte, liefde en onvergetelijke momenten.

Bij mij moet NIETS, samen maken wij er een fijne liefdevolle vooral leerzame kraamweek van.

Met liefdevolle groeten,

Christien Refos Eigenaresse Sunshine Kraamzorg