Kraamweek

Hoe zal onze kraamweek verlopen

De Magische Kraamweek: Een Professionele en Hartverwarmende Ervaring

Welkom in de bijzondere wereld van de kraamweek! Deze unieke periode staat volledig in het teken van het bieden van een goede start voor moeder en kind. Hierbij draait het niet alleen om herstel, maar ook om het koesteren van kostbare momenten met de baby en het wennen aan de nieuwe gezinssituatie. Als jouw kraamverzorgende is het mijn missie om jullie intensief te begeleiden en te verzorgen.

Met mijn expertise zorg ik ervoor dat de gezondheid van zowel moeder als kind nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Daarnaast ben ik jullie betrouwbare vraagbaak gedurende deze nieuwe en soms wat onwennige fase.

Naast deze belangrijke taken neem ik ook enkele huishoudelijke- en gezinsverzorgingstaken op me. Denk hierbij aan het creëren van een frisgewassen en comfortabel bed, het verzorgen van de was en de lunch, en het schoonhouden van het sanitair. Indien gewenst, kan ik ook kleine boodschappen doen en zelfs voor een heerlijk diner zorgen. Jullie wensen staan hierbij altijd voorop.

Het allerbelangrijkste voor mij is dat jij en je gezin zich prettig en ontspannen voelen. Ik streef ernaar dat jullie straks met een uitgerust gevoel terugkijken op een leerzame en waardevolle kraamtijd. Daarom bied ik zorg die maximaal geïndiceerd is, zodat er ook tijd overblijft om te genieten van alle gezellige momenten rondom de kraamperiode. De uren worden uiteraard bepaald aan de hand van het Landelijk Indicatie Protocol (LIP).

Laat me je vertellen over de ervaring van een van onze tevreden cliënten, Edsilia:

“Mmmmm, lieve Christine! ‘WE MISSEN JE’. Ik hoef niet lang uit te wijden, want deze ruimte is te klein voor alle complimenten die ik wil geven! Het was geweldig om jou als kraamverzorgende te hebben, niet alleen voor mij, maar ook voor mijn man, onze dochtertjes, vriendinnen, moeder en schoonmoeder. Jouw passie voor je werk is duidelijk voelbaar en het was een genot om met jou samen te werken. Onze dank is groot!”

Veel liefs,

Christine Refos Eigenaresse Sunshine Kraamzorg.